Nieuws

100e Open Badge op de kaart!
23-08-2022
Leren staat op de kaart in Deventer! Deze week is de 100e Open Badge aangemaakt op de BadgeCollect kaart. 100 mogelijkheden om te laten zien waar je goed in bent, 100 mogelijkheden om iets nieuws te leren en 100 kansen op een nieuwe baan zijn dichterbij dan je denkt!
Lees meer

Aan het werk.. InDeventer
02-08-2022
Wil je deze zomer niet stilzitten, maar je handen uit de mouwen steken? Ga aan de slag bij een van de vele toffe werkgevers die Deventer rijk is.
Lees meer

Hackathon 'Hack your City' 17 juni
11-05-2022
#HackyourCity: Cybercriminelen in Deventer, jouw skills redden de stad!
Lees meer

Online ICT-carrière dag op Donderdag 16 December
08-12-2021
Je bent op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht of misschien wel een nieuwe baan, maar hoe kom je in deze tijd met bedrijven in contact? Ontmoet de beste bedrijven en organisaties op het gebied van informatica, ICT, digitale media en software development in de regio. Chat, of luister mee en kom alles te weten over de deelnemende bedrijven en wat zij jou te bieden hebben.
Lees meer

ICT-CARRIÈRE DAG - Woensdag 17 november 2021
18-10-2021
Dit jaar organiseert Deventer Informatiestad samen met het Saxion, Aventus, MKB Deventer en de Kien, de ICT-carrière dag. De ICT-carrière dag is een middag waarbij studenten en bedrijven op een informele manier met elkaar in contact komen.
Lees meer

Jouw talent is op meerdere plekken inzetbaar!
15-10-2021
Rik heeft de bachelor Gezondheidswetenschappen en de master Health Science gevolgd. Na het VWO wist hij niet zo goed welke richting hij op wilde gaan. “Ik was wat minder in de bètavakken, technische geneeskunde of bijvoorbeeld biomedische technologie vielen daardoor af, gezondheidswetenschappen leek een passende studie voor mij” vertelt Rik. Tijdens zijn opleiding heeft hij verschillende skills ontwikkeld, zoals samenwerken, communiceren en een oog voor detail.
Lees meer

Lopend naar je werk: Alex helpt Deventer bedrijven en werknemers elkaar te vinden
22-09-2021
De voordelen van het werken in je eigen stad zijn eindeloos. Maar in Deventer is dat lijstje nog één puntje langer. Alex de Bokx van vindwerk.nl noemt hem maar meteen: “Als ik klaar ben met mijn werk loop ik een stukje om zodat ik langs de IJssel kan wandelen. Dan heb ik nog tijd om met vrienden in de stad af te spreken of met mijn vriendin uit eten te gaan. Ik hoef niet anderhalf uur te reizen en in de file te staan, dan kom je heel anders thuis.”
Lees meer

Wat kan je doen voor medewerkers met schulden?
09-02-2021
Wat kan je doen voor medewerkers met schulden? Die vraag wordt beantwoord in de gratis digitale kennissessie op 25 februari van WSP FactorWerk, in samenwerking met Moedige Dialoog.
Lees meer

MKB voucher provincie Overijssel
08-02-2021
Let op! Op 10 februari vanaf 9.00 uur kan de MKB voucher van de provincie Overijssel aangevraagd worden!
Lees meer

Corona helpdesk voor ondernemend Deventer
08-02-2021
Zorgen over je onderneming? Hoe sta jij er voor? Staat het water je aan de lippen? Stress en slapeloze nachten van het piekeren hoe nu verder? Je bent zeker niet de enige!
Lees meer

Succesvolle tweede editie van de online banenmarkt
04-02-2021
Dinsdag 2 februari vond de tweede editie van de Online banenmarkt in de arbeidsregio van WSP FactorWerk plaats. Een online ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden via een besloten LinkedIn groep.
Lees meer

Webinar financiële regelingen ondernemers
18-12-2020
De Deventer gezamenlijke partners organiseren op maandag 21 december 2020 van 19:00-20:00 uur een webinar om u te informeren over de financiële regelingen die er voor u zijn.
Lees meer

Overzicht steun- en herstelpakket
14-12-2020
De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Daarom is er een steun- en herstelpakket met tijdelijke financiële regelingen, een sociaal pakket en investeringsmaatregelen. Hiermee helpt de Rijksoverheid grote en kleine (zelfstandig) ondernemers en biedt ondersteuning als werknemers van werk(loosheid) naar nieuw werk bewegen.
Lees meer

Online banenmarkten
12-12-2020
Nederland gaat vanaf dinsdag 15 december tot ten minste dinsdag 19 januari in de strengste lockdown tot nu toe. Maar gelukkig hebben we inmiddels ervaring met #matchen en #werken op afstand. Op 26 november vond de eerste online banenmarkt op Linkedin plaats in onze arbeidsregio.
Lees meer

Regionale mobiliteitsteams bieden hulp op maat voor werkzoekenden
03-12-2020
Het coronavirus kost banen en werk. Daarom heeft het kabinet op 28 augustus dit jaar een aanvullend sociaal pakket van €1,4 miljard aangekondigd, als onderdeel van het derde steun- en herstelpakket.
Lees meer

Meldpunt voor slachtoffers Toeslagenaffaire
03-12-2020
De gemeente heeft een meldpunt geopend voor ouders die getroffen zijn door de toeslagenaffaire van de Belastingdienst. Zij kunnen zich bij de gemeente melden voor hulp als er problemen zijn rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen.
Lees meer

Deventer cadeaukaart
03-12-2020
Lastige tijden vragen om krachtenbundeling en samenwerking. Met het oog daarop introduceert Stichting Deventer Binnenstad Management (SDBM) de ‘Deventer binnenstad cadeaukaart’.
Lees meer

Week van de ondernemer Deventer
28-10-2020
In de week van 16 t/m 20 november vindt de week van de Ondernemer Deventer plaats. Ook dit jaar hebben wij voor de Deventer ondernemers weer een uitgebreid programma tijdens de Week van de Ondernemer.
Lees meer

Vindwerk.nl gelanceerd
17-06-2020
Hét talentenplatform voor het vinden van werk voor werkzoekenden, zelfstandigen, studenten en werkenden. Werk dat past bij de levensfase waarin je zit, we faciliteren een doorlopend carrière pad binnen de stad, waarbij we je laten zien welke mogelijkheden er zijn. Wij maken de match van klus naar klus, van klus naar werk en van werk naar werk. We matchen op basis van jouw persoonlijke E-portfolio, met daaraan gekoppeld de Open Badges – de internationale standaard om prestaties vast te leggen. Wil je nu al meer weten? Stuur een mail naar info@vindwerk.nl
Lees meer

Samen wendbaar
16-04-2020
Noteer het in je agenda: 17 september 2020 | Onderwijs & Arbeidsmarkt Event. Dit jaar vindt het uiteraard online plaats en via deze link kom je op de website uit waar jij je kunt aanmelden. Vindwerk.nl is aanwezig en Renate Smit-Veld verzorgt een 'break-out' sessie met als onderwerp: "Jouw stad als werkgever". Ontdek hoe door sociale innovatie en de kracht van de stad de match te maken valt tussen werkgevers, werkzoekenden, studenten en zzp-ers.
Lees meer

Een Masterclass voor bedrijven! "Internationaal Talent".
07-06-2019
Samen met Expat Centre East Netherlands en MKB Deventer organiseren wij een Masterclass Internationaal Talent. Op 1 oktober gaan experts, Saxion en een ondernemer met elkaar in gesprek over #talent. Waar vind je het, hoe trek je het aan en hoe hou je het? Onderwerpen als werkvergunningen, cultuurverschillen en recruitment komen aan bod tijdens de interactieve bijeenkomst. Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar via https://lnkd.in/eB4iGME. Check ook onze social media kanalen voor extra informatie!
Lees meer