Hoe werkt het?

Een nieuwe baan vinden is zeker niet altijd even makkelijk en soms zelfs een beetje overweldigend. Je moet goed nadenken over waar je naar op zoek bent, je cv updaten en het internet afstruinen naar die ene leuke functie om vervolgens een ingewikkelde sollicitatieprocedure te doorlopen aan de andere kant van het land. Bij vindwerk.nl vinden we dat het allemaal wel wat makkelijker mag. 

Ga daarom met ons op ontdekkingstocht naar de mogelijkheden bij jou in de buurt. Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn een bron van bedrijvigheid en er zit ongetwijfeld iets voor je tussen. 

Maak eenmalig je eigen persoonlijke profielpagina aan via ons E-portfolio en solliciteer eenvoudig op meerdere vacatures. Laat bovendien weten waar je goed in bent door de competenties die op jou van toepassing zijn te selecteren en in welke rollen jij het best tot je recht komt. Zo kunnen we werk aanbevelen waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht.

Wil je graag extra vaardigheden leren bij onderwijsinstellingen of bedrijven bij in de buurt? Haal een Open Badge en voeg deze toe aan je CV. 

We organiseren ook regelmatig fysieke bijeenkomsten waar we werkzoekenden en bedrijven bij elkaar brengen. Kom eens langs en kom erachter wat die ene werkgever twee straten verderop nou eigenlijk doet. Misschien heeft hij wel die perfecte functie voor jou waar je nooit aan gedacht hebt. Leuk werk is vaak dichterbij dan je denkt. 

Heb je vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Neem dan contact met ons op!