Hoe werkt het?

Het vinden van de juiste mensen voor is vaak een ingewikkelde klus. Te weinig of juist te veel sollicitanten op een vacature en dan nog proberen de meest geschikte persoon te vinden. Vindwerk.nl helpt om op een andere manier te kijken naar de invulling van vacatures. Door buiten de standaard kaders te denken, willen we vraag en aanbod beter met elkaar verbinden. We willen de best mogelijke match maken tussen bedrijf en potentiële kandidaten door beide te laten zien wat de opties zijn bij hun in de buurt. 

Op ons platform kunnen bedrijven online vacatures, opdrachten of stages kunnen delen. Werkzoekenden kunnen in hun E-portfolio laten zien waar ze goed in zijn en eenvoudig solliciteren. Daarnaast vinden wij fysieke ontmoetingen minstens net zo belangrijk, ontmoet daarom ook de beste kandidaten op een van onze evenementen. 

Als je mee doet maken wij een bedrijfsprofiel aan en ontvang je van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Laat ons weten wie jullie zijn en wat jullie zoeken. Deel vacatures, opdrachten en stages. Maak standaard mails en houd sollicitaties bij in de HR tooling. Houd de status van procedures snel en gemakkelijk bij, allemaal in één overzicht. 

Past dit bij jullie? Vul het interesseformulier in en wij nemen contact met je op.