Leren en Werken

Leerwerkloket Stedenvierkant

Wil je informatie over Leren en Werken? Neem dan een kijkje op de website van het Leerwerkloket Stedenvierkant, hét informatiepunt voor onafhankelijk advies over Leren & Werken in de regio Stedendriehoek en Noord Veluwe (Apeldoorn, Brummen, Deventer, Elburg, Epe, Ermelo,  Harderwijk, Heerde, Lochem, Nunspeet, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen).

Het Leerwerkloket is er voor iedereen, werkzoekenden / werknemers / studenten en werkgevers. De dienstverlening van het leerwerkloket is gratis.

Saxion Parttime School

Als professional en als (startende) ondernemer heb je een droom. Een passie. Je hebt een product of een dienst aan te bieden om daarmee anderen te helpen. Je weet als geen ander wat je ambities zijn. Je ziet veranderingen en vernieuwingen die kansen bieden en je wilt daar onderdeel van zijn. Dat kan door je te verdiepen, te verbreden of om (misschien noodgedwongen) iets heel anders te gaan doen. Maar hoe pak je zoiets aan? Het antwoord: door te durven! Wij helpen je daarbij graag.

Aanbod

Voor iedere opleidingswens heeft Saxion Parttime School een passende oplossing. Wil je snel nieuwe kennis opdoen? Volg dan een losse module. Wil je een hbo-diploma behalen, dan stellen we een persoonlijke studieroute voor je samen.

Oriëntatiegesprek

Een keuze maken uit het brede aanbod van opleidingen en cursussen is best lastig. Want wat past nu bij jou? Saxion helpt je graag op weg! In een oriëntatiegesprek gaan ze samen met jou op verkenning. Zoals de naam al doet vermoeden is het een eerste oriëntatie in de sector die jou aanspreekt of waar je misschien nog over twijfelt. Door middel van vragen proberen zij samen met jou te ontdekken welke opleiding en module/cursus het beste aansluit bij jouw wensen.