Recruitmentsysteem

Vindwerk.nl maakt gebruik van het recruitmentsysteem van Zorgselect.nl Zorgselect heeft samen met zorg- en welzijnsinstellingen het recruitmentsysteem ontwikkeld. Met behulp van het recruitmentsysteem kunt u uw eigen (interne) werving- & selectieproces volledig digitaliseren en aanzienlijke kosten besparen. Het recruitmentsysteem wordt voortdurend doorontwikkeld waardoor Vindwerk.nl inspeelt op de laatste ontwikkelingen op het gebied van werving & selectie.

Het recruitmentsysteem bestaat uit:

Vacaturebank voor intern en extern werven
U kunt vacatures melden voor de vacaturebank op vindwerk.nl Binnen het online recruitmentsysteem worden alle sollicitaties verzameld en kunt u sollicitanten uitnodigen of afwijzen. U kunt er ook voor kiezen om een vacature alleen ‘intern’ op uw eigen intranet te publiceren.

Managementdashboard
Via dit dashboard heeft u inzage in alle relevante gegevens op het gebied van het werving- en selectieproces. Instellingsinformatie kan worden vergeleken met collega-instellingen, per werkveld en per regio. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om dit dashboard uit te bouwen.