Ons aanbod

Samen met de bedrijven in de regio willen we helpen om het vraagstuk omtrent de arbeidsmarkt aan te pakken. Het behouden van talent voor de regio, het krijgen van medewerkers op de juiste plek die echt bij hen past en het aantrekken van nieuwe medewerkers voor de regio. Wij vragen hiervoor een eenmalige inschrijffee en een jaarlijke partnerbijdrage. Deze zijn als volgt: 

  • Eenmalige inschrijffee van € 100,- (exclusief btw);
  • Jaarlijkse partnerbijdrage van € 595,-* (exclusief btw).

Hiervoor kunt je onbeperkt gebruik maken van ons platform. Dat houdt in dat je zoveel vacatures kunt plaatsen als nodig is en eindeloos kennis kunt delen via de open badges. Bovendien proberen we zoveel mogelijk bedrijven in de etalage te zetten en succesverhalen te delen via onze website en social media. Ten slotte bent je altijd welkom op een van onze fysieke evenementen om in contact te komen met potentiële werknemers. Kun we u daarbuiten nog ergens anders bij helpen? Laat het ons vooral weten, we denken graag mee.   

*Leden van onze partners krijgen een korting op de jaarlijkse bijdrage. De partnerbijdrage betreft voor hen € 500,- (exclusief btw). Voor meer informatie, neem contact met ons op.  

Ben je enthousiast en willen jullie graag meedoen? Laat je informatie achter via ons interesseformulier en we nemen contact met je op!