Open Badges

In snel veranderende tijden moeten bedrijven en werknemers zich continu aanpassen. Een belangrijk onderdeel daarvan is het blijven leren en het vergaren van nieuwe skills. De meest succesvolle bedrijven investeren in de ontwikkeling van hun personeel en delen hun kennis met de buitenwereld.

Open Badges is een internationale standaard die het mogelijk maakt om vaardigheden en kennis vast te leggen. Denk hierbij aan een insigne zoals bij de scouting, maar dan digitaal. Dit biedt mogelijkheden voor bedrijven om hun kennis en vaardigheden te delen met hun omgeving of om medewerkers te stimuleren om door te blijven leren. Eenmaal verdient kun je de Badges een leven lang bij je dragen en op allerlei plaatsen laten zien zoals in het e-portfolio, een cv of op social media. 

Door Open Badges kunt u laten zien welke trainingen of workshops voor skills en vaardigheden uw organisatie aanbiedt. Bent u voor uw medewerkers op zoek naar een training of workshop? Vindwerk.nl heeft alle beschikbare Open Badges in de buurt hier kaart gebracht via Badge Collect

Op vindwerk.nl is leven lang leren in één keer een stuk dichterbij