Voor werkzoekenden

Bij vindwerk.nl snappen we dat niemand uren wil doorbrengen in de file of ’s ochtends weer op een overvol perron wil staan wachten op de trein die weer eens te laat is. Het zijn kostbare uren die je liever doorbrengt met familie, vrienden of om lekker een uurtje extra uit te slapen. Te vaak kiest iemand er toch voor om ’s ochtends om 6 uur op pad te gaan omdat ze denken dat leuk werk niet in de buurt te vinden is. Dat kan en moet anders. Daarom is ons motto: "Leuk werk is dichterbij dan je denkt!"

In de Cleantech Regio zitten honderden, toonaangevende bedrijven die staan te springen om nieuwe collega’s. Daarom laten wij zien welke gave banen er bij jou om de hoek te vinden zijn. Als vindwerk.nl proberen we actief lokaal talent met lokale bedrijven te verbinden. Wat is er nou mooier dan werken in en aan je eigen omgeving?

Matches liggen soms niet direct voor de hand en daarom proberen we bij vindwerk.nl verder te kijken dan functietitels en diploma’s. Laat ons daarom weten waar je goed in bent en welke rollen je goed liggen: voorzie jij vrienden altijd van advies, ben je aanvoerder van je voetbalteam of ben jij degene die thuis altijd alles repareert? Hoe meer we weten, des te beter kunnen wij jou voorzien van persoonlijk advies.

Bij vindwerk.nl geloven we in de kracht van onze regio, daarom matchen we zonder winstoogmerk, zonder eindeloze reclames en bemiddelaars.

Net afgestudeerd, op zoek naar een nieuwe stap of gewoon nieuwsgierig? Maak vandaag nog je profiel aan want leuk werk is dichterbij dan je denkt.